-

Empresa fundada l'any 2005
Portàtil Computadore contacte Informació

  RSS for computer part Catàleg » Enviaments/Devolucions El meu compte  |  Veure la Cistella  |  Realitza la Comanda   
Enviaments/Devolucions Enviaments/Devolucions


Condicions de venda (traducció automàtica de Google)

Aquestes condicions de venda se celebren entre l'empresa Brakstar. capital de 1.800 € té la seva seu en 2 rue de Coulon - Graçay 18310 (França), inscrita al Registre Mercantil i de Societats amb el número 485.013.809 Bourges Bourges RCS, i per qualsevol persona o entitat que desitgi una compra a través de la pàgina web de la LLC BRAKSTAR. Les presents condicions de venda defineixen la relació contractual entre el comprador i el Brakstar i condicions s'apliquen a totes les compres realitzades a través de la pàgina de la botiga Brakstar que el comprador, ja sigui professional o consumidor.
L'adquisició d'un bé o servei a través d'aquest lloc implica l'acceptació pel comprador d'aquests termes i condicions.
Aquestes condicions prevaldran sobre qualssevol altres condicions generals o especials que no estiguin aprovats específicament per Brakstar
Brakstar es reserva el dret a modificar els termes i condicions en qualsevol moment. En aquest cas, les condicions seran els vigents en la data de l'ordre per part del comprador.

Característiques dels béns i serveis

Els productes i serveis que s'ofereixen són els que figuren en el catàleg publicat en el lloc Brakstar
Aquests productes i serveis s'ofereixen segons disponibilitat.
Brakstar és una empresa de reciclatge d'ordinadors, això significa que tots els productes s'utilitzen, ja havent estat utilitzats (provats i garantits 6 mesos).
Cada producte va acompanyat d'una descripció proporcionada pel proveïdor; per a alguns d'ells, etiquetats DF, el comprador pot tenir accés a la documentació del fabricant.
Fotografies del catàleg són el més precisa possible, però no poden assegurar una similitud perfecta amb el producte, especialment pel que fa a color.

preus

Els preus que figuren en el catàleg tenen un preu en euros, tenint en compte l'IVA aplicable en la data de l'ordre; qualsevol canvi de tarifa es reflectirà en el preu dels béns o serveis.
Reserves Brakstar de canviar els preus en qualsevol moment, llevat que els preus que figuren en el catàleg des del dia de l'ordre s'aplicaran només al comprador.
Els preus inclouen (o excloure) el cost de processament de comandes, transport i lliurament si es duen a terme a les zones geogràfiques que figuren a continuació.

zona geogràfica

La venda de productes i serveis en línia que es presenten en aquest lloc és per als compradors que resideixen a França.

controls

El comprador que vol comprar un producte o servei ha de:
- Ompli el formulari d'identificació que mostren totes les dades sol · licitats o donar el seu número de client, si n'hi ha;
- Completar el formulari de comanda en línia donant totes les referències dels productes o serveis;
- Validar l'ordre després de revisar-lo;
- Realitzar un pagament segons el que preveu;
- Confirmar la comanda i el pagament.
La confirmació de la comanda implica l'acceptació d'aquestes condicions de venda, en el reconeixement de tenir perfecte coneixement i la renúncia a les seves pròpies condicions de compra o altres condicions.
Totes les dades registrats confirmats prova vàlida de la transacció. Confirmació val signatura i acceptació de transaccions.
El venedor enviarà per correu electrònic la confirmació de l'ordre de gravació.

retracció

Compradors, persones no professionals, tenen un període de reflexió de set dies després del lliurament de la seva comanda per tornar el producte al venedor per canvi o reemborsament sense penalització, a excepció del cost de tornar.
Les devolucions s'han de fer per registrated a Brakstar 2 rue de Coulon 18310 Graçay En un termini màxim de 7 dies a partir de la data de recepció de l'ordre.
El producte ha de ser retornat en la mateixa condició enviat a l'estat. Comprovació de l'estat del contracte fet amb les fotos preses durant la posada en estoc.

Condicions de Pagament

El preu és pagador a l'ordre.
Els pagaments es realitzaran amb targeta de crèdit; que es realitzaran a través de l'assegurança de PayPal o Payzen (Lyra Networks) que l'ús de SSL (Secure Socket Layer) perquè la informació es transmet xifrada mitjançant programari i que cap tercer pot llegir durant de trànsit a la xarxa.
El compte del comprador serà debitada quan la comanda sigui acceptat o serveis disponibles i la quantitat de béns o serveis lliurats o descarregats.
A petició del comprador, se li enviarà una factura en paper que mostra l'IVA.

lliuraments

Els lliuraments es realitzen a l'adreça especificada en l'ordre que només pot estar en l'àrea d'acord.
Els riscos són assumits pel comprador en el moment que les mercaderies hagin sortit del local de Brakstar En cas de danys durant el transport, la reclamació s'ha de presentar amb el transportista d'aquí a tres dies des del lliurament.
Els terminis de lliurament són només per a fins il · lustratius; si superen els trenta dies de l'ordre, el contracte podrà ser resolt i el comprador paga.
Si el paquet o carta anaven a ser danyat, i el producte, serà imprescindible presentar un reclam i proporcionar laposte Val per a un intercanvi o un reemborsament.

garantia

Tots els productes subministrats pel venedor tenen la garantia legal prevista en l'article 1641 del Codi Civil.
En cas d'incompliment d'un producte, pot ser retornat al venedor que intercanviar o el reemborsament.
Totes les reclamacions, sol · licituds de canvi o reemborsament s'han de fer per correu postal a la següent adreça: SARL Brakstar 2 rue de Coulon Graçay 18310 dins dels trenta dies de lliurament.
El control d'error del client de negocis, aquesta s'oferirà un comerç d'existències o sigui apropiat.
Totes les plaques base que es venen han de ser instal · lats per un professional de l'electrònica. Cap garantia és aplicable en el cas d'un problema elèctric a la placa base si el client no és una empresa de TI, capaç de presentar proves (factura, certificat) que la manipulació va ser realitzada per una electrònica professional .

responsabilitat

El venedor, en el procés de venda en línia només està obligat per una obligació; seva responsabilitat no es fa responsable dels danys resultants de la utilització d'Internet, com ara la pèrdua de dades, pirateria, virus, trencament del servei, o altres problemes no desitjats.

propietat intel · lectual

Tots els elements del lloc Brakstar són i seguiran sent propietat intel · lectual exclusiva de Brakstar
Ningú està autoritzat a reproduir, utilitzar, publicar o utilitzar per a qualsevol fi, encara que sigui parcialment, els elements del lloc són programari, visual o de so.
Qualsevol sol enllaç o hipervincle està estrictament prohibida sense el consentiment exprés i per escrit de Brakstar

Dades personals

Segons la llei relativa a les dades, arxius i llibertats del 6 de gener de 1978, la informació que contenen els noms dels compradors pot ser objecte de tractament automatitzat.
Brakstar En cap cas, transmetre la informació recollida té socis de negocis.
Els usuaris tenen dret a accedir i corregir les dades que els afectin, d'acord amb la llei del 6 gener 1978

Presentació - Prova

Brakstar ordres de compra i factures arxiu en una fiable i duradora com una còpia fidel de conformitat amb el que disposa l'article 1348 del Codi Civil.
Els registres de Brakstar seran considerats per les parts com a prova de les comunicacions, comandes, pagaments i transaccions entre les parts.

Resolució de Disputes

Aquestes condicions de les vendes en línia estan subjectes a la legislació francesa.
En cas de litigi, la jurisdicció se li dóna als tribunals competents de Bourges, malgrat diversos acusats o garantia.

Continua
  Cerca Ràpida


  Opiniones

Diego (7.06.2015) :

Gran variedad de productos. Formalidad. Fácil de comprar.

Larky (20.11.2015)

Excelente variedad de prodcutos. Muy fiables..

Luci (02.02.2015)

Una gran gama de productos a precios adecuados.

 
6 mesos de garantia


Lliurament: 3 dies
  Compres  
0 productes